Egész napos családi napot szervez a Tiszta Szívvel Egyesület és Alapítvány május 24-én, Hódmezővásárhelyen. A programok délelőtt 9 órakor kezdődnek és a város öt játszóterén ügyességi és bátorsági próbákkal várják a játékos kedvű családokat. Tudósítóink egész nap a helyszínről jelentkeznek!

A Béke-telepi új játszótéren is vidám hangulatban telik a Tiszta Szívvel Egyesület és Alapítvány Családi Napja. Korongozás, célbadobás, íjászat – csak néhány program, amivel elfoglalhatják magukat az oda látogatók.

A kőfalra rögzített, hatalmas felületeket színezhetnek a gyerekek pasztellkrétával a vásárhelyi Kodály Zoltán utcai Európa Parkban, a Tiszta Szívvel Egyesület által néhány éve létesített játszótéren. Az egyesület Családi napján itt is lehet Tallérokat gyűjteni!

Katonai bemutató, biciklis ügyességi pálya, karaoke, sárkánykészítés- csak néhány érdekesség azok közül a programok közül, amikkel a Hódtóba várják szombaton a caládokat. Ez is a Tiszta Szívvel Egyesület és Alapítvány rendezvényének része.

A Népkerti játszótéren szinte nincs olyan pillanat, hogy gyerekek vidám hada ne hintázzon, csúszdázzon, vagy a homokozóban játsszon. A Tiszta Szívvel Egyesület és Alapítvány Családi Napján azonban kiemelkedően sok kicsi és nagy próbálta ki az extrém lehetőségeket: az indiánkötelet, a rekeszmászást, és a fára mászást.

A Damjanich utcai játszótéren háromféle játékos feladattal várják a Tiszta Szívvel Egyesület Családi napjára érkezőket. A teljesített próbatétel után Tallér jár, amelyet a délutáni sorsoláson értékes ajándékokat érhet.

Tallérokat gyűjthetnek a hódmezővásárhelyi családi nap résztvevői a Tiszta Szívvel Egyesület által létrehozott ‑ hódtói, népkerti, Európa parki, Damjanich utcai és Béke telepi ‑ játszótereken rendezett próbákon.

A vállalkozó kedvű családokra egyéni és csapat feladványok is várnak. A szervezők célja, hogy a több állomáson átívelő próbákon a gyerek a szülőkkel, a szülők a gyerekekkel együtt játszanak. A tallérok összegyűjtői között 16 órakor sorsolnak a hódtói a görkorcsolyapálya melletti zöld területen, ahol okostelefonok, táblagépek, kerékpárok és ópusztaszeri családi belépők találnak gazdára. Utána gyermekkoncert, majd Lányi Lala és Kocsis Tibor fellépése szórakoztatják a résztvevőket.

A Rádió 7 és a promenad.hu az egyik fő médiatámogatója az eseménynek. A helyszínen koordinátorok segítik majd a munkát, őket lehet keresni, ha bármi adódik. A Rádió 7 és az alapítvány logójával ellátott pólóban lesznek.

Fontos tudni a közlekedőknek, hogy reggel 6 órától délután 16.30-ig a Kodály Zoltán utca végén, az Európa Parkkal szemben, a kialakított személygépkocsi parkoló a gyermeknapi programsorozaton résztvevők biztonsága érdekében lezárásra kerül. Az arra eső útszakaszon és kerékpárúton is forgalomkorlátozás lesz érvényben. Az arra közlekedők a Pető Ferenc utca - Rudnay Gy. utca - Hóvirág utca felé tudnak kerülni.

Átadás dátuma: 2014.05.24.

Kategória: